fbpx
 

Замъкът „Влюбен във вятъра“ предизвика интерес на туристическото изложение в сръбската столица Белград

При засилен интерес започна Международното Туристическо Изложение International Fair of Tourism /Sajam Turizma/ 2024  в сръбската столица Белград. На обновеният щанд на Министерството на туризма намериха място избрани български фирми лидери в своя бранш морски и зимни курорти, хотели и единственият атракцион-  Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново. „Ние сме верни на своя принцип да поддържаме инциативите на Министерството на Туризма, като особено държим на събитията организирани в съседните на България държави“, заяви пред RTS Radio Beograd, собственикът и строител на замъка Георги Тумпалов.
„Ние можем без туристическо изложение, но сериозно туристическо изложение не може без нас. Още повече на фона на постоянното увеличване на посетителите на Замъка от съседна Сърбия. Това се дължи не само на фона на общото увеличение на туристи към България но и на нашата целенасочено рекламно присъствие на рекламния пазар. Разработихме специални рекламни материали на сръбски език, сръбската любима звезда Драгана Миркович засне свой невероятен клип в нашият замък, който спечели многобройни награди в цяла Европа, най-влиятелната сръбска медия „Turisticeski Svet“ е наш медиен партньор вече повече от 5 години. Всичко това са последователни стъпки към един много важен за нас туристически пазар. Позволявам си все пак да заостря вниманието на нашите официални власти да положат повече усилия за уреждане на визовите формалности поне със съседните нам държави. Това ще донесе много ползи не само на туристчиеският сектор и но и за всички български фирми“, допълни Тумпалов.
Припомняме, че „Замъкът в Равадиново“ работи целогодишно, а входни билети с 10 процента отстъпка от цената можете да купите от следния линк – https://zamaka.bg/reservations/ .
Вижте и клип на Драгана Мирковия в най-посещаваната атракция на българското Черноморие.
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.