fbpx
 

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново раздава коледни подаръци

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново раздава подаръци в навечерието на светлия християнски празник Коледа. Ако се включите в традиционната празнична викторина на атракцията можете да получите различни награди.

Трима от вярно отговорилите на въпросите в анкетата ще получат пакет Коледни подаръци: бутилка червено и бяло вино от специалната селекция на избата на Замъка, коледен кекс, албум с автограф от собственика на замъка и сувенирна монета. На въпросите можете да отговорите тук – https://forms.gle/ocB4Fnk11a2FraXU8

Позналите верните отговори ще получат това съобщение:
„Благодарим Ви за участието. Вашият e-mail вече участва в жребия за Коледни подаръци от Замъка. Можете да увеличите вероятността за Коледна изненада, ако подкрепите участието на замъка в надпреварата за Феноменални Туристически Обекти тук:
https://www.athawards.com/vote/index/YllieHZSWml4VTdEdDFIcHVKbXBQZz09 „.

Победителите ще бъдат обявени на 19 Декември на Facebook страницата на замъка.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.