fbpx
 

Български атракцион – в топ листата на круизните кораби

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в село Равадиново спечели доверието на най-претенциозните круизни компании в света и беше включен като неразделна част в програмите им, включващи българските пристанища. Това беше обявено на 64-та Генерална Асамблея на круизни компании в Тарагона, Испания. Архитектурната забележителност на Георги Тумпалов впечатли с ефектна презентация и събра овациите и на участниците и на медиите, участващи в събитието.

ravadinovo

„Ние работим в това направление от години. Установихме първи контакт по време на World Travel Market, London  и както виждате „само за 8 години“ успяхме да покрием критериите за асоциирано членство в организацията“, сподели Георги Тумпалов. Много внимателно успяхме да покажем какво можем да предложим на клиентите на круизните компании, поканихме техни ръководители, мениджъри и собственици на компании да посетят Замъка лично и спечелихме тяхното доверие. В постоянството се крие тайната на нашия успех”, допълни собственикът на най-посещаваната българска забележителност по родното Черноморие.

ravadinovo

„Организацията в която бяхме приети включва около 40 круизни компании, като някои от тях имат десетки кораби. Да се прави сметката брой на организации по кораби по клиенти е немислимо, защото не всички включват в програмите си черноморските пристанища, но тези които имат такива програми като за начало са достатъчни. Давам само пример с един от корабите, който изпълнява наша програма за екскурзии от пристанище Бургас: 2380 души персонал и 7600 пасажери. Представете си не само каква организация трябва да се създаде, но и какви ползи ще донесе всичко това за хората и местния бизнес?“,  обясни управителят на Замъка Янко Кръстев.

Българският замък отдавна надхвърли рамката на туристически обект от регионално и национално значение и е незаобиколим фактор  на международния туристически пазар. Припомняме на нашите читатели,че на 1-ви юли във „Влюбен във вятъра“ в Равадиново се открива Международната Дизайнерска Изложба „40х40“, където на живо и на мултимедийни екрани ще бъдат показани творби на 40 лауреати на международни конкурси по дизайн от 40 държави.

ravadinovo

Билет за посещеение на Замъка с 10 процента отстъпка, можете да закупите онлайн от официалната страница на атракцията – https://tickets.zamaka.bg/castle/visit/.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.