fbpx
 

Замъкът в Равадиново е домакин на информационен туристически форум на Арабските страни

Ръководители на туристически фирми и журналисти от Саудитска Арабия, Кувейт и Бахрейн посетиха българския атракцион  замъка „Влюбен във вятъра“ в село Равадиново. Посещението е в резултат на активното участие на Замъка в редица международни туристически събития, целящи рекламирането на  България като атрактивна туристическа дестинация.

Гостите се интересуваха от стандартни туристически програми, ловен туризъм и места за заснимане на филми, провеждане на събития и изразиха своето възхищение, че всичко това го има събрано на едно място. Остана и недоумението у тях как може такава приказна страна, като България да бъде толкова зле рекламирана на такъв голям пазар какъвто е арабският. Заедно с многобройните подаръци, които получиха от собственика и строител на замъка Георги Тумпалов отнесоха и обещанието и амбицията да представят България в техните страни по най-добрия начин.

Българският замък ще участва и на голямото международно туристическо изложение в столицата на Саудитска Арабия, което започна на 28 май и днешното посещение на водещи фирми и журналисти е част „подгряващата програма“ на изложението, която според ръководството на замъка ще бъде изключително атрактивно и  впечатляващо.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.