fbpx
 

Замъкът в Равадиново е с нови цени на билетите от 1 юни

През сайта на атракцията ползвате 10 на сто отстъпка

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново променя цените на входните си билети от 1 юни. Децата до 7 години продължават да влизат напълно безплатно в атракцията, а за да я разгледат „възрастните“ трябва да си купят входен билет на стойност 30 лева. Добрата новина е, че през официалния сайт на Замъка – https://zamaka.bg/reservations/ ползвате отстъпка в размер на 10 процента. Тоест редовният билетът излиза 27 лева на човек вместо 30 лева.

Билетът за децата на възраст между 7 и 12 години струва 15 лева на място или 13,50 лева през сайта на най-посещаваната българска туристическа забележителност по родното Черноморие. Цената за младежите между 12 и 20 години е 20 лева на място или 18 лева през сайта на атракцията. Същата е и цената за студентите, които трябва да представят студентска книжка при влизане в атракцията.

Намаления има и за хората с увреждания, за които цената на входния билет на място е 10 лева е и за пенсионерите – 15 лева, след представяне на документ. Ако решите да заплатите беседа, тя струва 25 лева за група до 15 човека и продължава около 15 минути. За да се включите в играта „Търсачи на съкровища“ трябва да заявите участието си предварително поне ден по-рано на телефон 070080058. Приключението струва 15 лева и се провежда в периода от 1 юни до 30 септември от 9 до 16 часа.

Цената за заснемане на сватбени и тематични фотосесии с професионална техника и фотограф е 500 лева, като отделно се заплаща входна такса за всеки от екипа и допълнително 150 лева такса за дрон или камера. Тематични фотосесии с официално облекло, телефон или апарат без фотограф струват 200 лева, като отделно се плаща входна такса за всички участници и 150 лева за дрон или камера, ако се ползва такава.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.