fbpx
 

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново с нов световен приз – за най-добър екологичен комплекс

Замъкът „Влюбен във вятъра“ грабна поредно световно отличие. Този път признанието идва  от Международната Екологична Асоциация, САЩ. Българската атракция е обявена за най-добър екологичен комплекс, като се е проборила за отличиието в конкуренцията на близо 1000 каниддати от 100 различни държави.
Международната Екологична Асоциация, САЩ е основана през 1990 година. В нея днес членуват  206 държави членове и има представителства в 55 държави. Наградата ще бъде връчена на тържествена церемония в присъствието на чуждестранни медии и специални гости, около 30 посланици и над 1000 професионалисти в областта на екотуризма на 28 юли.
Ако искате да посетите забележителността за първи път или пък да видите какво ново е направено в замъка пред последната година, можете да се възползвате от намалението за билети онлайн през сайта на
Замъка „Влюбен във вятъра“. През страницата всички билети се предлагат с 10% отстъпка.
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.