fbpx
 

Замъкът в Равадиново със сребърен медал от международен конкурс

Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново спечели поредно престижно международно отличие. Атракцията грабна сребърната награда за архитектурно вдъхновение в годишната класация на Международната организация за архитектурен дизайн със седалище в САЩ. В състезанието участваха 2000 проекта от цял свят. Журито в конкурса бе от 42-ма специалиасти от 22 страни.

„Надали има друг проект който повече да заслужава наградата, след като повече от 20 г. камък по камък се изгражда една мечта, превърнала се в любимо място на хиляди туристи и гости от България и света“, се казва в поздравителното писмо на президента на организацията Кенджо Онг, към собственика и архитект на замъка Георги Тумпалов.

Церемонията за официалното награждаване ще се състои на 13 юли в Замъка. На него ще присъстват официални гости от Международната Организация за Архитектурен Дизайн, Световният Туристически Алианс, Световната Банка, Делегация на SKAL International, посланици, представители на изпълнителната власт, официални гости и бизнес партньори от страната и чужбина.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.