fbpx
 

Шефът на Celestyal Cruises Крис Теофилидес с ново отличие

Главният изпълнителен директор на круизната компания Celestyal Cruises Крис Теофилидес бе обявен за Круизна личност на годината за 2022 на Seatrade Cruise Awards. Церемонията се проведе в Малага по време на най-голямото търговско изложение и конференция Seatrade Cruise Med. Celestyal Cruises е круизна компания, която предлага морски пътешествия из гръцките острови и в държави на три континента, а през последната година стана особено популяна и на бългаския пазар заради атрактивните си оферти. Повече за предлагане маршрути можете да научите тук .

 

Според Мери Бонд, директор на Seatrade Cruise, Крис Теофилидес е достоен носител на наградата поради своята устойчивост и силно лидерство, което е позволило на Celestyal да се превърне в лидер сред круизните кораби със среден размер и да достави автентични изживявания, основани на гръцките корени на компанията. Бонд подчерта силните страни на Теофилидес в стратегическото планиране и привличането на финансиране, което позволява на Celestyal да осигури инвестиции, част от които са предназначени за обновяване на флота. В една нормална оперативна година Celestyal допринася с над 100 милиона евро за местната гръцка икономика, като същевременно компанията е оценявана и за своето активно прилагане на устойчив туризъм.

Пример за това е новата завладяваща персонализирана програма за крайбрежни екскурзии „Автентични преживявания“ (Authentic Encounters), която предоставя уникални практически изживявания на малки групи гости извън „утъпканите пътеки“, за да съхрани духа на местата, които Celestyal посещава.

 

Нашата индустрия има късмета да разполага с необичайно множество от изключителни професионалисти на всички нива. Да работя сред тях в стремежа ни да осигурим управление в бурни морета беше привилегия – да бъдеш признат и избран е огромна чест, заяви Теофилидес при получаване на приза. Както с всички успехи в живота, днешното признание е екипно постижение и до голяма степен, е резултат от упоритата работа на страхотна група колеги в Celestyal и аз съм им благодарен за тяхната непоколебима страст и отдаденост, допълни главният изпълнителен директор на компанията.

 

 

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.