fbpx
 

Celestyal купи нов кораб, подготвят нови круизни маршрути

Круизната компания Celestyal,  която през посредната година се превърна в любима на българските туристи заради изгодните си маршрути из Средиземно море и на три континента, закупи нов, трети кораб за флотилията си. Така компанията вече планира нови маршрути, които ще предлага на българските туристи  и на гости от цял свят, а дестинациите, до които Celestyal Journey ще плава ще бъдат обявени скоро.

 

Корабът Celestyal Journey е с капацитет 1260 гости. Първоначално е построен като Ryndam за Holland America Line, а впоследствие плава за P&O Australia. Плавателния съд ще бъде основно ремонтиран преди да бъде пуснат в експлоатация, като инвестицията се изчислява на 20 млн. евро.

Глобалните събития от последните няколко години спряха временно плановете ни за растеж. Но положителните изгледи за бъдещето на индустрията в комбинация с нарастващото количество резервации за предстоящия сезон ни предоставят възможността да подновим процеса по обновяване на нашия флот с нови плавателни съдове.”, каза Крис Теофилидес, главен изпълнителен директор на Celestyal.

Освен просторните открити палуби, многобройните барове и заведения за хранене, както и широките обществени зони и каюти, Celestyal Journey предоставя на гостите си и значително увеличение на броя на премиум каютите и каютите с балкони, които продължават да бъдат много търсени при всички наши дестинации. Очакваме с нетърпение да посрещнем кораба във флота на Celestyal!“, добави той.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.