fbpx
 

Круизната компания Celestyal назначи Джанет Партър за вицепрезидент „Бизнес развитие“

Най-предпочитаната компания за морски пътешествия в Средиземноморието Celestyal продължава да инвестира в ключови пазари и да разширява дейността си с назначаването на Джанет Партън на новата позиция вицепрезидент „Бизнес развитие“ за Великобритания, Европа и Австралия. Партън има повече от 20 години опит в туристическата индустрия, като е работила в редица сектори, включително круизен туризъм, туроператорска дейност и търговия на дребно. Към момента тя е председател на Специализирания круизен комитет на CLIA и член на Комитета за търговска ангажираност на ATAS. Партън идва в Celestyal от семейството на брандовете Globus, където е била директор продажби и маркетинг на Cosmos и Avalon Waterways, както и част от мениджърския екип. Преди това е заемала позицията Директор продажби за Великобритания и Ирландия в MSC Cruises.

В новата си роля Партън ще се фокусира основно върху разработването и изпълнението на стратегическия план за развитие на бизнеса в региона, за който отговаря, както и върху осигуряването на точното, ефективно и резултатно прилагане на плана за подпомагане на бизнес растежа и възвръщането на доходността на Celestyal. Тя също така ще позиционира и развива бизнеса в Обединеното кралство, Европа и Австралия, в посока позициониране на компанията като туристически посредник, предоставящ разнообразни маршрути с голям избор от дестинации.

Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal, споделя: „Радвам се да приветствам Джанет в Celestyal и вярвам, че нейните солидни умения за развитие на бизнеса и лидерски качества, както и търговският й усет и доказаният й опит в ръководенето и мотивирането на високоефективни екипи в
туристическия сектор, ще се окажат безценни, за да продължим да разширяваме присъствието си на ключови пазари „. Партън допълни „Celestyal е компания с огромни амбиции и аз се радвам на възможността да допринеса за постигането на целите им да увеличат присъствието си на ключови международни пазари, както и да затвърдят позицията си на лидер в предлагането на отличени с множество награди туристически преживявания в Гърция и Източното Средиземноморие.“

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.