fbpx
 

Круизната компания Celestyal поручи световна награда за най-добро обслужване

Круизната компания Celestyal спечели ново световно признание – световната награда за „Най-добро обслужване (Океански пътувания)“. Това е поредното отличие за най-предпочитаната от туристите компания за круизни пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие. Компанията е обявена и за една от най-добрите круизни линии за 2022 г. от Cruise Critic. Всяка година водещият сайт за ревюта на круизи, който е и най-голямата круизна общност в света, връчва Cruise Critic Editors’ Picks –  най-всеобхватните награди в индустрията. Изборът е поверен в ръцете на международния екип от круизни експерти на сайта. Наградите отличават най-добрите в индустрията, като същевременно помагат на пътниците да изберат най-добрия круиз за техните специфични интереси и нужди.

„Подходът на Celestyal към обслужването е същият като подхода й към ръководене на круизите – автентичен, персонализиран и топъл. От обслужващия персонал до кабинните стюарди, от персонала на бара до служителите в офиса, нищо не е твърде трудно и линията дава всичко от себе си, за да гарантира, че всеки пътник се чувства специален и щастлив да бъде на борда. Това е заслужена победа за тази линия за малки кораби.“, обявиха съдиите на конкурса.

Главният изпълнителен директор на Celestyal, Крис Теофилидес коментира наградата: „Радваме се, че спечелихме това отличие, което признава категорично успешното сътрудничество, както между целия ни екипаж на борда, така и с екипите ни на брега. В сърцето на нашата философия и подход е легендарното гръцко гостоприемство, на което гостите ни се радват на борда на нашите кораби. Малките плавателни съдове не само осигуряват истински уют, но и дават възможност за силно персонализирано обслужване. Същевременно пътешествениците получават уникални изживявания и на всяка една от многото ни дестинации, като се потапят в автентичния й дух, което е отличителна черта за круизите на Celestyal.”

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.