fbpx
 

Отстъпка за полети на влюбени от България Ер

40 процента по-малко може да ви струва самолетния билет за която и да е дестинация на българския национален авиопревозвач България Ер. За целта трябва да си купите самолетен двупосочен билет в периода между 29 януари и 9 февруари и  да сте придружен в същото пътуване от любим човек.

Отстъпката от 40 на сто е за втория билет самолетен билет за същия полет, а първият се плаща на редовна цена. Офертата не е валидна за бизнес класа, става ясно от съобщението на превозвача. Самолетните билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания до 29 януари 2019 година включително.

Специалната изненада на България Ер е подходяща както за всички романтици, които искат да зарадват половинката си за Свети Валентин, така и за всички, влюбени в пътешествията, обясняват от авиокомпанията.

Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.