Летим за 12,5 евро до Единбург през декември

Ако искате да летите евтино между София и Единбург вече можете лесно да направите това. Нискотарифната компания Изи джет пуска изгодни полети два пъти седмично във вторник и събота от 16-ти декември. Билетите за тях вече са в продажба. Място на самолета можете да намерите средно срещу 12,5 евро в едната посока.

Изгодно ще можете да летите скоро и между българската столица и тази на Русия – Москва. Те ще бъдат изпълнявани от руската компания Нордуинд. Полетите са планирани заради предстоящото първенство по футбол догодина, на което Русия ще е домакин. Така компанията, която лети до над 200 дестинации ще стъпи и на българския пазар.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Alehander_Popkonstantinov@dpbweb.com

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.