fbpx
 

Летим от София до Варна за 20 лева през март

Само срещу 20 лева ще можем да летим между София и морската столица Варна от 26 март 2017 г. От толкова ще започват цените за полета на нискотарифния авиопревозвач „Уиз Еър“.  Полетите между двата български града се осъществяваха и преди време, но бяха спрени от компанията.

Линията ще е ежедневна. От София самолетите ще тръгват към Варна в 18.30 или 20.10 според избрания ден. Полетите от морския град към столицата пък ще извършват между 20 и 21.30 часа. Самото пътуване, без да се имат предвид проверките преди него, ще трае 55 минути.

Унгарският авиопревозвач пуска и полети до Сицилия. Пътуването до град Катаня на италианския остров ще струва минимум 39,99 лв. и ще се извършва два пъти в седмицата – в сряда и неделя. Нискобюджетната компания стартира и полети до Kyтaиcи в Гpyзия. През ноември тръгват полети до Будапеща, Унгария, а през декември до Бaзeл, Швейцария и Дoнĸacтъp Шeфийлд, Великобритания.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.