fbpx
 

Евтини ваканции продават в НДК

Евтини ваканции с до 50% отстъпки ще могат да закупят всички столичани и гости на София по време на най-новото туристическо изложение TravelExpo. Туристическият панаир ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК. Датата не е избрана случайно и съвпада с популярния „черен петък“, на който в цял свят се предлагат стоки и услуги с огромни намаления.

Sofia

Изложението е ориентирано изключително към крайните клиенти, а задължително условие за участващите компании ще е да представят поне една оферта с намаления, която да обявят само за събитието. Очаква се фирмите да представят изгодни предложения за зимни ваканции, ранни записвания за лято 2020 г., за новогодишните и коледни празници, сватбени и младежки пътувания и абитуриентски балове.

Sunny beach

Намаленията наистина ще са солидни, особено за записванията в последния момент, обясниха Радомир Русев, Антон Пенев и Димо Желев. Освен оферти за ваканции от-до, ще се предлагат и допълващи услуги или екстри към пакетите. Концепцията на изложението е всички участващи фирми да показват продуктите си на еднакви щандове, така че фокусът да е върху ваканциите, които се предлагат, а не върху представянето.

vitosha ski

Затова и всички работни пространства ще са с еднаква големина от 6 квадратни метра и ще бъдат предварително сглобени, за да не се занимават туристическите компании с несвойствена дейност. В първото издание на търговския панаир се очаква оферти да представят около 80 туристически компании, а посетителите през двата дни да достигнат минимум 5000 души. За по-лесна достъпност на потенциалните туристи е избрана и локация в сърцето на София – Националния дворец на културата.

hotel azalia
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.