fbpx
 

В Чепеларе подаряват безплатно ски оборудване за началото на сезона

С безплатно ски оборудване ще си тръгне един от късметлиите, които участва в томболата, организирана от община Чепеларе във връзка с откриването на новия зимен ски сезон. Освен това присъстващите на празника ще имат шанса да получат и подарък уикенд за двама, парични награди и други изненади. Всички пък ще могат да се възползват от безплатния лифт на 22-ри декември, когато е и официалното откриване на ски зона „Мечи чал“.

От 16 часа на площад „Олимпийски“ в града ще можете да изпиете и чаша червено вино. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижи любимата певица на няколко поколения Росица Кирилова. За трета поредна година любителите-скиори ще могат да карат по пистите край Чепеларе и в Пампоро с обща ски карта. Ако решите да си купите пас за двете зони едновременно можете да пътувате между тях с автобус, който се движи по разписание между 5-те долни станции в Пампорово и тази в Мечи чал на всеки 15-20 минути.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.