fbpx
 

Чепеларе ще бъде домакин на Световна купа по ски ориентиране през 2021 година

Световната купа по ски ориентиране през 2021 година ще се проведе в Чепеларе. На свое заседание Съветът на международната федерация по ориентиране (IOF), присъди на България домакинството на Европейско първенство и кръг от Световната купа по ски ориентиране, както и Световно първенство по ски ориентиране за ветерани. Организационният комитет на състезанията единодушно реши те да бъдат проведени в Родопите с център град Чепеларе от 6 до 12 февруари 2021г.

Състезателните райони са Роженски поляни и Хайдушки поляни. Очаква се в състезанията да вземат участие 250-300 състезателя от 20 държави. Община Чепеларе ще бъде основен партньор в организацията на състезанието. В края на месец януари т.г. предстои среща на Организационния комитет с кмета на Община Чепеларе г-н Боран Хаджиев за изграждане на стратегия и план по организацията на състезанията.

ski
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.