fbpx
 

Децата гледат Световната купа по ски в Банско срещу 1 лев

Само 1 лев ще струва билетът за Световната купа по ски алпийски дисциплини в Банско за деца до 12 години. Те обаче ще трябва да са задължително с придружител. Пропуските за възрастни струват 40 лева за един ден от стартовете и 90 лева за тридневните състезания, които ще се проведат он 22 до 24 февруари в зимния курорт.

В цената на билетите е включено ползването на кабинковата въжена линия между Банско и Бъндеришка поляна и на бусовете от началната станция на кабинковата въжена линия до Бъндеришка поляна и обратно. Билетите естествено дават право и на достъп до трибуната за зрители.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.