fbpx
 

Шоколадова фиеста в София

Ако сте любител на шоколада или искате да зарадвате децата си, небива да пропускате поредното издание на Grand Chocolate Festival. То се провежда в Интер Експо Център в София на 11-ти и 12-ти март от 10 до 18 часа. Можете да опитате над 250 вида шоколад в най-нетрадиционни вкусове и форми. Освен ръчно-правен шоколад, шоколадови бонбони, фабричен шоколад и био шоколад по веме на изложението ви чакат и най-различни изненади.

Като дегустации на кремове, торти, петифури, печива и сладки от шоколад, сладкарски изделия, съпътстващи продукти като кафе и чай. И не на последно място  СПА терапии с шоколад и книги за шоколада, от които да научите куп трикове за приготвянето и ползите от сладкото изкушение.

Освен да опитате и да си купите шоколадови изделия в Интер Ескпо център ще можете да участвате и в работилници за шоколад, в които сами да направите персонализирания си десерт, както и детски кът със забавления за най-малките посетители. Не са пропуснати и модните тенденции на шоколадови бижута и дрехи. В различните фотокорнери пък можете да си направите незабравими снимки отт изложението. Билетът за фестивала струва 5 лева, като се предлага и семеен билет на цена от 15 лева за 4-членно семейство. Децата до 7 години обаче посещават фестивала безплатно.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.