fbpx
 

Избират нови атракции за панорамно видеозаснемане

24 нови атракции у нас ще бъдат заснети с помощта на 360-градосови видео панорами. Това съобщиха от фондация „Интерактивна България“, която стои зад проекта „Share Bulgaria“. Всеки може да дава предложения кои обекти да бъдат включени в инициативата, като след гласуване в социалните мрежи  ще бъдат обявени 24-те победители, които след това ще са достъпни за разглеждане онлайн.

За да влязат в подбора новите обекти трябва да са атрактивни за България и региона, да не са сред близо 1000-та забележителности заснети от екипа на проекта, както и да имат комплексна добавена стойност. Освен от потребителите на Фейсбук чрез лайкове победителите ще бъдат избрани и с помощта на жури. Гласуването ще се проведе от 11-ти до 20-ти май. Спечелилите конкурса обекти ще бъдат дигитализирани и заснети до 30- ти ноември, а през декември ще бъдат показани и в интерактивна изложба.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.