fbpx

„КИТТ“ получи специални благодарности за организацията на конгреса на ЕСПА

„КИТТ“ получи специални благодарности за организацията на конгреса на ЕСПА

Българския съюз по балнеология и спа туризъм изрази своята благодарност за оказаната подкрепа от страна на фирма „КИТТ“, благодарение на която стана възможно провеждането на 18 –тия Годишен конгрес на Европейската СПА Асоциация в гр. Поморие.

„Съдействието от страна на „КИТТ“ ООД бе от изключително значение за успешното организиране и провеждане на конгреса и спомогна да бъдат реализирани поставените цели, а именно да насочим вниманието на Европа към България. Положителните отзиви, които получаваме от участниците в конгреса доказват, че България намира своето място на Европейската спа карта“, – казва в своето благодарствено писмо г-н Шарлопов. Приемете отново искрените благодарности на Български съюз по балнеология и спа туризъм за оказаната подкрепа при организацията на най-значимото за 2013 година събитие в Европа в областта на медикъл СПА, СПА и уелнес туризма. Бих искал да отбележа и професионализма и активната роля за цялостната организация по провеждане на конгреса на екипа на фирма „КИТТ“.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.