fbpx
 

Концерт с хитовете на Принс и Рей Чарлз в Албена

Безплатен концерт с хитовете на покойните звезди Принс и Рей Чарлз организират в Албена. Гостите на курорта могат да чуят  трибюта на двамата велики на 11-ти август от 21 часа на лятната сцена през хотел „Добруджа“. Песните ще бъдат изпълнени от група Акага и невероятния Buzz D’Angelo.

concert Albena
concert Albena

Обичайно изпълнителят гостува на различни театри във Великобритания със собствената си група, но у нас предпочита да му акомпанират виртуозите от Акага. Публиката ще може да се наслади на хитове като „Let’s go crazy“, „Purple rain“, „I can’t stop“, „Hit the road Jack“ и др.

Следващото безплатно музикално събитие е на 18 август. Тогава ще гостите на курорта ще могат да чуят хитове на групите „Дийп Пърпъл“ и „Рейнбоу“ от Николо Коцев и групата му „Кикимора“.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.