fbpx
 

Куп концерти за празника на Вършец и минералната вода

До средата на август Вършец ще чества празника на града и на минералната вода с богата поредица от събития. На 28-ми юли между 12 и 19 часа ще се проведе еко рали, а в 21 часа в лятното кино можете да гледате безплатната прожекция на българския филм „12 A“. На 29-ти юли отново можете да проследите надпреварата в еко-ралито, а от 11 часа започват и конните състезания по прескачане на препятствия за купата на Вършец.

Varshets

В програмата на празничните дни за 30-ти юли е предвиден футболен турнир. От 20.30 часа любителите на класическата музика отново безплатно могат да се насладят на концерта „Пътешествие из Средиземноморието“ на Симфониета – Враца. В последния ден на юли започва пленер по живопис. Спортните фенове могат да проследят срегщи от турнирите по волейбол и футбол, а в 20.30 часа е началото на концерта на певицата Симона Загорова.

Varshets

През първия августовски ден общината организира детски спортен празник, а професионалистите ще продължат да мерят сили в турнирите по волейбол и футбол. Вечерният концерт, подарен на жителите и на гостите на курорта е на група „Хоризонт“ и приятели. На 2-ри август от 17 часа е финалът на волейболния турнир, а от 18 часа полуфинала на футболното първенство. Вечерта ще завърши с връчване на наградите в поетичния конкурс и гръцка музика с изпълнителя Диогенис.

Varshets

На трети август е предвидена празнична вечер, която ще завърши с концерт на група „Диана експрес“ и впечатляваща заря. На 4-ти август в местността Иванчова поляна можете да видите типични български породи животни, да се насладите на красиви кучета и да си купите продукти от традиционни български производители. В 10 часа започва надпяването между различни фолклорни състави „Балкана пее“, а в 11 часа ще отвори „Алеята на занаятите“. В 18 часа е финалът на турнира по футбол, а от 20.30 часа можете да чуете изпълненията на сръбската певица Йована Типшин.

Varshets

На 5-ти август можете отново да видите изложбите на животни и да чуете втората част от изпълнителите на „Балкана пее“.  Празникът на Вършец ще приключи с няколко безплатни прожекции в лятното кино на града. Всичките са с начален час 21.  На 10-ти можете да видите германската анимация „Малкият вампир“, на 11-ти август френската комедия „Такси 5“.  За 17-ти август е предвидена американско-китайската анимация „Кралството на жабоците“,  а на 18-ти екшъна „Бърлогата на крадците“.

Varshets
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.