fbpx
 

Панаир на царевицата започва в Исперих

Между 3-ти и 5-ти октомври в Исперих ще се проведе традиционния панаир на царевицата. Освен най-различни произведения, направени от зърнената култура, ще можете да се повесилите и с конкурса за карнавален костюм, а за най-малките са организирани детски забавни игри.

corn fest Isperih

Освен това ще можете да видите как се вари и да дегустирате качамак. По време на традиционната кулинарна изложба ще можете да опитате и традиционни ястия от Исперих и региона, направени от царевица.

corn fest Isperih

На 5-ти октомври панаирът ще приключи с концерт „Надиграване“ с участието на любителски танцови състави от градове, които носят имената на български ханове. Уменията им пък ще бъдат оценени от публиката.

corn fest Isperih
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.