fbpx
 

Круизната компания Celestyal разширява екипа си

Круизната компания Celestyal, носител на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, продължава да влага значителни инвестиции в разрастващите се ключови пазари с назначаването на нови членове на ръководни позиции в търговския си екип. Тобиас Клич се присъединява към компанията като вицепрезидент “Развитие на световните пазари“, а Бет Хюлет е назначена за мениджър на отдела.

Тобиас Клич притежава богат опит в туристическата индустрия и в продължение на 15 години е заемал ръководни позиции. Присъединява се към Celestyal от PA Consulting, където в ролята си на директор работи с организации от авиационния и туристическия сектор за осъществяване на структурни промени, водещи до дългосрочен растеж и търговски успех. Преди това Тобиас e работил във Virgin Atlantic, разработвайки и изпълнявайки стратегията на авиокомпанията за глобални продажби и управление на клиенти, както и в British Airways в областта на управлението на приходите и продажбите, както и в изпълнението на стратегията за допълнителни услуги на авиокомпанията. Като вицепрезидент на Celestyal по развитието на световните пазари, Тобиас ще работи в различни направления, за да реализира търговска стратегия, която ще допринесе за осъществяването на визията на компанията да бъде блестящ бизнес партньор. Той също така ще предоставя анализи и ще си партнира с ръководителите на отдел „Продажби“ при разработването на подходящи за пазара стратегии допринасящи за реализиране на плановете за растеж на Celestyal. Тобиас се присъедини към Celestyal на 17-ти април и ще бъде прякоподчинен на главния търговски директор Лий Хаслет.

celestyal crystal

Бет Хюлет има повече от осем години опит в круизната индустрия. Тя се присъединява към Celestyal от Virgin Voyages, където в ролята ѝ на мениджър продажби, работи за тяхното увеличаване съвместно с ключови партньори във Великобритания. Преди това Бет работи в Iglu.com като Старши глобален мениджър по доставките и помага за укрепването на сътрудничеството с търговските партньори с впечатляващи резултати в осигуряването на добавена търговска стойност, извършването на промени и повишаване на ефективността. Като Мениджър, отговарящ за развитието на световните пазари Бет ще подпомага Тобиас в осъществяването на търговската стратегия за доставяне на добавена стойност, както за Celestyal, така и за търговските партньори в световен мащаб. Освен това тя ще подкрепя местния счетоводен екип за откриване на нови бизнес възможности по всички направления. Бет се присъедини към Celestyal на 21-ви април и ще бъде на пряко подчинение на Тобиас Клич.

Лий Хаслет, главният търговски директор на Celestyal, споделя: „Радвам се да приветствам Тобиас и Бет в Celestyal. Те стават част от екипа ни във вълнуващ момент преди дългоочаквания дебют на новия ни кораб Celestyal Journey през септември. И Тобиас, и Бетани имат сериозен опит в постигането на търговска стойност и стратегически растеж. Това е от изключителна важност за нас, особено в момент, когато полагаме още по-големи усилия и инвестираме в значително разширяване на дейността на Celestyal на ключови пазари и в укрепването на позициите ни на лидер при предлагането на ваканционни преживявания с многообразие от дестинации в Гърция и Източното Средиземноморие, отличаван с множество награди“.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.