fbpx
 

Деликатеси от целия свят на Международния фестивал в Орешак

Деликатеси и специалитети от цял свят можете да опитате по време на Международния фестивал на занаятите и изкуствата, който ще се проведе от 3-ти до 5-ти мой в Орешак. В залите на Националния изложбен център майстори от Мароко, Иран, Ирак, Корея, Алжир, Судан, Катар, Палестина, Обединените арабски емирства, Индонезия, Индия, Китай, Япония, Турция, Унгария, Германия, Франция, Русия, Полша, Чехия, Германия и България ще покажат уникални традиционни занаяти и изкуства.

Oreshak

Фестивалът ще бъде официално открит на 3 май от 18 часа. След това ще бъдат представени експозициите на участниците, а от 19.15 години можете да чуете музикалните импресии на дует „Фантазия“. На 4-ти май от 12 часа е предвидена дегустация на кулинарни специалитети от участваците държави. Сладките и солени изкушения ще бъдат акомпанирани от музикални и танцови изпълнения на състави от България, Русия, Индия и Китай. На 5 май от 12 часа пък можете да видите авторски произведения на участниците.

Oreshak
Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.