fbpx
 

Най-добрият мениджър в туризма на 2022 г. е Димитър Колев

Отличието за най-добър мениджър в туризма на 2022 г. в годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) получи Димитър Колев. Колев е генерален мениджър на СПА Ризорт „Свети Иван Рилски“ в Банско от 2020 г.  Той отговаря за въвеждане на изцяло нова концепция на хотелския продукт, както и за планиране на ремонтните дейности относно цялостното реновиране на комплекса.

Резултатите от работата му не закъсняват, а туристите в социалните мрежи хвалят условията за почивка, разнообразната и вкусна храна в хотела и перфектните условия за спа, включително факта, че за тези, които искат повече спокойствие в хотела е предвидена и спа зона „само за възрастни“.

 

Известни готвачи, дегустаци и за ценители, организирането на интересни събитията и работата на Колев са причина СПА Ризорт „Свети Иван Рилски“ а грабне приза на БХРА и за най-добър четиризвезден планински спа хотел на 2022 г. Хотелът се намира в най-известния български ски курорт – Банско, само на 10 минути от ски лифта. Комплексът се състои от хотел със 113 стаи, спа център с площ от над 1000 кв.м. и 4 апартаментни къщи със 162 апартамента, като хотелско настаняване се предлага в 80 от тях. Архитектурата е в типичния алпийски стил, съчетан с модерен интериор от дърво, камък и много светлина.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.