fbpx

Диневи Ризорт, Свети Влас стартират обучение по фехтовка за деца и възрастни

ДИНЕВИ Ризорт, Свети Влас, и Академията по фехтовка „Васил Етрополски“ стартират съвместен проект за обучение по фехтовка на деца и възрастни като част от анимационна програма, подготвяна през този летен сезон за гостите на курорта.

Защо именно фехтовка? Фехтовката е едновременно и спорт, и изкуство, което по уникален начин съчетава физика, интелект и емоция! Ретро-романтичната вълна в Европа доведе до връщане към традиционните рицарски добродетели и ценности. Днес по своето аристократично излъчване фектовката превъзхожда конния спорт и може да се конкурира единствено с голфа. Фехтовката учи как да се справяме с напрежението, развива интуицията и концентрацията – качества, жизненонеобходими за всеки човек. И най-важното – това е особено увлекателно упражнение и незабравимо преживяване.

ДИНЕВИ Ризорт предлага идеална атмосфера за обучение и тренировки по фехтовка в клубна атмосфера и индивидуално. Програмата стартира от 10 юни 2011 и включва 3-дневно обучение по 1 час с първи стъпки  във фехтовалното изкуство със сабя в група от 15 души.  Обучението ще се провежда вечер в амфитеатър „Арена“ от най-добрите преподаватели  от Академията. Като цяло  ще струва 45 лева, а след приключването му гостите ще получат диплома. За тези от тях, които биха искали да продължат със заниманията по фехтовка, са предвидени още 7 занятия по 1 час за достигане на „Първа фехтователна степен“. Програмата включва още индивидуални и семейни уроци по фехтовка, фехтовка на яхта, фехтовални демонстрации от професионалисти, фехтовални игри за корпоративни мероприятия и дори фехтовално шоу.  С това уникално предложение на ДИНЕВИ Ризорт каним всички да се приобщят към този неизчерпаем индивидуален спорт.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.