fbpx
 

Diplomat Plaza Hotel & Resort за втора поредна година получи приза за най-добър арт и уелнес хотел

За втора поредна година четиризвездният хотел Дипломат плаза в Луковит грабна отличието за на-добър арт и уелнес хотел от Годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).“Да бъдеш отличен с такава награда е гордост и задължение. Ние ще продължим да предлагаме най-доброто на нашите клиенти. Това е голямо признание за нас, защото работим неуморно в името на своите специални гости. Наградата не е просто отличие, а следствие на иновативно мислене, отдаденост и не на последно място специално отношение към всеки детайл“, заявиха от екипа на хотела. Те благодариха на своите гости, колеги и партньори за доверието, подкрепата и всички споделени преживявания.

Постоянната галерията в комплекса и интериорните арт решения в част от хотелските стаи създават автентична арт обстановка, с възможност за докосване до извора на изкуството и общуване с твореца Ставри Калинов. Тематичните стаи на хотела отвеждат гостите до всяко кътче на света – от стая “Хонг Конг”, през стаите “Чикаго“, “Париж”, до ултра луксозните апартаменти “На седмото небе и „Дубай“. Diplomat Plaza Hotel  & Resort разполага с 6 заведения за хранене и забавления, Center Health & Beauty, в който се развиват 4–те направления спа, уелнес, анти ейджинг и бюти.

Пещера Проходна, скални образувания Струпаница и Провъртеника, геопарк Искър – Панега и Златният парк са местата, до които екипът от професионални гидове организират уелнес разходки за гостите на Diplomat Plaza Hotel & Resort.  Анимационните програми на открито, тиймбилдинг програми и семейни забавления сред природата са неизменна част от уелнес програмите на
Diplomat Plaza Hotel & Resort.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.