fbpx
 

Започна дискосезонът в Слънчев бряг

Двудневно мегапарти сложи началото на дискосезона в Слънчев бряг.  Всички клубоне за купонджиите отвориха врати на клутовия плаж „Какао Бийч“ в курорта с изпълненията на световноизвестни диджеи. Всички заведения на Южния плаж са реконстуирани и изцяло шумоизолирани, съгласно новите изисквания на закона. Те са преградени с прозрачни стени, изградени чрез най-модерните технологии и висококачествени звукоизолиращи материали.

На 9-ти юни организаторите са подготвили хаус парти за феновете на Слънчев бряг. Българското участие ще бъде в лицето на някои от най-добре познатите ни диджеи в Източна Европа – Deso, Pacho & Pepo. Хедлайнерите на съботната вечер са Chus & Ceballos. Испанците са известни с клубната си музика и ремиксите на световни изпълнители като Мадона.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.