fbpx
 

20% отстъпка за ваканция в Старосел

С 20% по-евтина може да е януарската ви ваканция, ако изберете да я прекарате в спа и винен комплекс „Старосел“. Промоцията е валидна до края на месеца за нощувки от неделя до четвъртък. „Старосел“ се намира само на два часа от София, под склоновете на планината Средна гора.

В спа центъра ще ви предложат безброй глезотии, а архитектурата на вътрешния басейн ще ви пренесе в отминали времена. Ако решите да се включите във винените дегустации, ще останете очарован от залата, в която те се случват – прилична на храм на бога на виното Дионис. Дегустациите, според това колко вида вино и ракия искате да опитате започват от 7 лева на човек.

С вино можете да се поглезите и в спа центъра, ако решите да се отдадете на различните винотерапии, които се предлагат в него. В ресторанта на хотела пък ястията са приготвени от биопродукти, така че освен много вкусни са и здравословни. Акцент в менюто е българската национална кухня.

Само на няколко километра от хотела можете да разгледате и тракийския храмов комплекс Старосел. Четиньова могила ще ви очарова с кръга, който очертават стените й, символизиращ слънцето и  с площадката си за ритуални танци. В нея траките са отдавали почит на Великата богиня – майка, нейният син – Слънцето и на Орфей.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.