5 % отстъпка за презареждане на ски карта онлайн в Боровец

5 на сто по-евтино ще можете да ползвате лифт съоръженията в Боровец през декември и януари, ако си закупите от многократни ски карти и ги зареждате онлайн. През тази зима от курорта са обновили системата за захранване на пасовете и чрез нея освен по-ниска цена на съоръженията получавате предимството да не се решите на опашки за закупуване на пропуските.  С многократната карта ще можете да карате и през следващите сезони, а след като си направите профил и да следите статистиката на спусканията си.

Онлайн ще можете да заявявате и всички останали ски услуги на курорта. През този сезон в Боровец скиорите и сноубордистите ще могат да купуват лифт карти на миналогодишните цени.  Еднодневната карта за всички съоръжения остава 55 лева. За деца от 7 до 13 години цената е 30 лева, а за младежи между 14 и 22 години и пенсионери над 65 години – 40 лева. Най-малките деца до 7 години карат безплатно.

През този сезон курорта пуска и делнична сезонна лифт карта, която ще струва 500 лева за възрастни и 300 лева за деца. Пасът ще е валиден от понеделник до петък, включително и за нощно каране. Цената е наполовина на стандартната сезонна карта.  Продължават и семейните отстъпки, като картите за двама възрастни с едно, две или три деца са с 20 на сто по-евтини от стандартните пасове.

Цената на лифт картата за нощно каране за възрастни остава 22 лева, а за деца – 13 лева. В Боровец се запазват и цените от предходния зимен сезон на ски пакетите с наем на ски екип, обучение и лифт карта, както и наемите на ски екипировка, ски сервизът и услугите в детския снежен парк „Борокидс“.

Любителите на екстремни преживявания ще могат да се възползват от два парка за фристайл за начинаещи и средно напредали и специално разработени ски туринг маршрути с водач, нощно каране и фристайл събития с участието на международни звезди. През този зимен сезон е увеличен с 25 на сто и капацитета на лифта Ястребец експрес, което се очаква да намали опашките на долната станция на четири-седалките. Очаква се сезонът да стартира в Боровец още в началото на декември.

Post Tags
Сподели статията
Автор

atanas_ktastev@dpbweb.com

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.