fbpx
 

Ски карти с отстъпки за Банско до края на ноември

До края на ноември запалените скиори могат да си вземат сезонни ски карти с отстъпка. Това става ясно от сайта на концесионера на пистите над най-големия ни зимен курорт – Юлен. Отстъпката за най-бързите и предвидливи купувачи е 200 лева.

1300 лева струва картата за целия сезон. Студенти, ученици и пенсионери могат да закупят паса за целия сезон още по-изгодно – за 1200 лева. Децата на възраст от 7 до 12 години могат да се възползват от промоцията за сезонна карта срещу 1100 лв.

Най-евтино ще струва паса за деца под 7 години и пенсионери на възраст над 75 г. Цената ще е едва 95 лева за целия зимен сезон. Освен всичко останало картата дава и бърз достъп на притежателя си до кабинковия лифт. Пасовете могат да бъдат купени от касите на концесионера в Банско – „Юлен” АД и в магазина на „Maxsport” в столицата.

Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.