fbpx
 

30% отстъпка за ски ваканция на изложението Go2Balkans

До 30% отстъпка за ски ваканция можете да получите ако посетите изложението Go2Balkans. То ще се проведе на 17-ти и 18-ти октомври в Интер Експо Център в София. За първи път професионалната среща на бизнеса ще бъде отворена и за крайни клиенти. Желаещите да разгледат офертите за зимна почивка, посрещане на Нова година и лятна ваканция през 2017 г., могат да посетят изложението напълно безплатно на 18 октомври.

За целта те трябва да направят своята регистрация на сайта на събитието или да попълнят формуляр на място. Първият ден е предназначен само за професионалистите от сектора. Желаещите да присъстват на него и да се срещнат с колеги от бранша, трябва да платят входна такса в размер на 12 евро.

По този начин получават възможността да се срещнат с партньори от Балканите и туроператори, коимто имат интерес да продават ваканции у нас зад граница. Заплатилите сумата имат възможност и да чуят презентациите, които ще вървят през двата дни на изложението в специална зала.

Изложението ще бъде открито с изпълнение на Космическите гласове на България и ще бъде закрито с техен концерт. Срещ презентиращите се в панелите са АБТТА, Министреството на туризма, Агенцията по туризъм на Македония, Германският туристически борд, България Еър, Търкиш Еърлайнс  и различни туроператори.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.