fbpx
 

Отстъпки за ски в Пампорово

Отстъпка от 8 на сто за лифт карта за ски зоната Пампорово-Мечи чал, както и същото намаление за ски и сноуборд оборудвани и ски учител могат да ползват притежателите на карта от партньорската програма на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА). Намалението е валидно при закупуване на лифт карта за три и повече дни. Отстъпката дава право три пъти на сезон да закупите до 3 лифт карти при всяко пазаруване на преференциална цена.

Освен това с картата получавате право и на 30 на сто отстъпка при настаняване в петзвездните хотели Перелик и Орловец. Партньорската карта на БХРА се показва на рецепция и намалението се ползва за стаята, в която е настанен притежателят й.  Карти за отстъпка за своите служители могат да заявят всички членове на БХРА, както и компаниите-партньори в програмата. Като част от инициативата „Очакваме ви у дома“ това могат да направят и български дружества и организации в чужбина.

В мрежата на БХРА вече са се включили над 250 компании в цялата страна, както и фирми от Малта и Русия, които предлагат отстъпки на притежателите на партньорски карти. Пластиките с логото на БХРА дават на своите притежатели възможност да отсядат в хотели, да се хранят и да пазаруват от различни търговски обекти, както и да получават услуги от доставчици с намаление до 50 на сто. Освен обекти от туристическия бизнес в програмата вече са се включили бензиностанции, магазини, търговски обекти, предлагащи техника, медии, обекти от сферата на обслужването, фирми, осигуряващи авторски права и големи доставчици на ток.

Всички обекти в Партньорската програма на БХРА може да видите тук – https://news.bhra-bg.org/.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.