fbpx
 

Намаление на онлайн билети за Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново

10% по-евтино могат да ви излязат входните билети за Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, ако резервирате пропуските онлайн през официалната интернет страница на атракцията – https://zamaka.bg/reservations/ . За целта трябва в процеса на резервация да въведете промо кода ONLINE. Така вместо 20 лева на човек, билетът ще ви струва 18 лева.

Допълнителното намаление от 10% е валидно и за билетите, които по принцип се продават с отстъпка – за деца, пенсионери, студенти, хора в неравностойно положение.Освен по-ниската цена, резервацията онлайн ви гарантира по-бърз достъп до Замъка и избягване на досадните опашки на входа. За улеснение билетът може да се използва в срок от 1 месец.

Цената на билета включва посещение на атракцията, разходка из парка с езерото, посещение на фонтана на желанията, разглеждане на различни скулптури, винарна, параклис, детски кът, паркинг. Ако искате да разгледате колекцията от най-стария порцелан в Европа, който е изложен в галерията на Замъка, ще трябва да си купите допълнителен билет. Цената му е 10 лева.

Децата са най-очаровани от къта с животни, сред които коне, пеликан, щъркел, лама и патици. Белите и черни лебеди са любими за фон на снимките на посетителите. В Замъка можете да видите и редки лебеди – бели, но с черни шии. Край езерото и в най-горещите жеги ще откриете прохлада. В по-малките водни пространства пък ще можете да уловите поне с поглед златна рибка или водна костенурка.

В Замъка са запазени и шедьоврите от дърво на Рачо Ангелов. Ако пуснете монета във Фонтана на желанията пък ще можете да сбъднете и най-смелите си мечти. В Замъка има и алея с български сувенири, кафене и заведение, където можете да отдъхнете, да се разхладите със студено питие или да похапнете. Замъкът е и предпочитано място за сватбени тържества и фотосесии.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.