fbpx
 

10% отстъпка за билети в Замъка на Равадиново

10% по-евтино можете да закупите входни билети за Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, ако резервирате пропуските онлайн през официалната интернет страница на атракцията – https://zamaka.bg/reservations/ . За целта трябва в процеса на резервация да въведете промокода ONLINE. Освен по-ниската цена, резервацията онлайн ви гарантира по-бърз достъп до Замъка и избягване на досадните опашки на входа.

Резервирайки онлайн можете да предвидите и целия си бюджет за вход в атракцията, включително и допълнителните остъпки за деца, младежи и семейни билети. За улеснение билетът може да се използва в срок от 1 месец. Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново е сред най-посещаваните забележителности по българското Черноморие.

През последните години спечели десетки престижни международни награди в областта на туризма. Освен самият замък отвън с причудливите му кули, обвити в бръшлян и отдъхващи върху тях разноцветни живи пауни, в атракцията можете да отпиете глътка приказно вино във винарната, да запалите свещичка за здраве в църквата или да видите прочутия вампир на Созопол в галерията към забележителността.

Ravadinovo

Децата са най-очаровани от къта с животни, сред които коне, пеликан, щъркел, лама и патици. Белите и черни лебеди са любими за фон на снимките на посетителите. В Замъка можете да видите и редки лебеди  – бели, но с черни шии. Край езерото и в най-горещите жеги ще откриете прохлада. В по-малките водни пространства пък ще можете да уловите поне с поглед златна рибка или водна костенурка.

Ravadinovo

В Замъка са запазени и шедьоврите от дърво на Рачо Ангелов. Ако пуснете монета във Фонтана на желанията пък ще можете да сбъднете и най-смелите си мечти. В Замъка има и алея с български сувенири, кафене и заведение, където можете да отдъхнете, да се разхладите със студено питие или да похапнете. Замъкът е и предпочитано място за сватбени тържества и фотосесии.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.