fbpx
 

20 % отстъпка на всички резервации за полети на Уиз Еър днес

Отстъпка от 20 процента ще грабне всеки, който до полунощ по централноевропейско време на 24-ти ноември направи резервация за която и да е дестинация на нискотарифната компания Уиз Еър. Намалението включва освен цената на самото пътуване още данъците и таксите. Не поевтинява обаче цената на административната такса, обясняват от компанията.

Намаленията включват и 4-те нови полета на превозвача, които стартират през март догодина. Те  са до Атина, Лисабон, Малага и Ница. Както и увеличените полети по най-популярните маршрути на компанията. Компанията има 8 собствени самолета у нас. Седем от тях са в базата на WIzz Air  в София, а един във Варна.

Кампанията на превовача е наречена „розов петък“ като алюзия с цветовете на компанията и конкурира днешните търговски намаления в цял свят, познати още като „черен петък“. В мрежата на компанията в България се предлагат 41 дестинации. Полетите на компанията се извършват със самолети A320 със 180 места и A321 с 230 места.

Сподели статията
Автор

Обичам историята, да се разхождам по стари калдаръмени улички, да усещам във въздуха спомена за отминали времена и легенди. И имам късмета да съм се родил в страна със славно минало и много истории за разказване. България е основана преди повече от 1 300 години и никога не е сменила името си. Бита на хората, техните ежедневни навици, традициите, музиката, изкуството им обаче се е променяло през вековете. Каня ви на една разходка из различите епохи, за да опознаете България.