fbpx
 

Отстъпки за вход в Замъка „Влюбен във вятъра“ и изложбата със съкровищата на Тутанкамон

Отстъпка от 20 на сто за входен билет на Замъка „Влюбен във вятъра“ ще получат всички, които резервират през сайта на атракцията https://zamaka.bg/ . Така вместо 20 лева за входен билет за възрастен ще платите 16 лева, като за да се възползвате от промоцията трябва при резервация да въведете промокод ONLINE и да натиснете бутона Активация. През това лято има и още една причина да посетите най-популярната забележителност по родното Черноморие.

До 30-ти септември в Замъка можете да разгледате и уникалната колекция от предмети, открила се пред очите на археолога Хауърд Картър при отварянето на гробницата на египетския фараон Тутанкамон. Изложбата се осъществява съвместно с египетското правителство, а златните съкровища са най-доброто детайлно копие в света, което е показвано и пред публиката на френския музей Лувъра.

Ако резервирате билет за изложбата онлайн, също можете да ползвате отстъпка в размер на 10 на сто. Цената на входната такса за възрастен е 30 лева, а през сайта плащате 27 лева, като използвате промокода ART. Предвидени са намаления за младежи, пенсионери и хора в неравностойно положение, групи Децата до 7 години посещават изложбата безплатно. Предлагат се и комбинирани билети за Замъка и изложбата, също с отстъпка.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.