fbpx
 

Отстъпки до 60% на ново туристическо изложение

Отстъпки от 10 до 60% ще могат да ползват клиенти при закупуване на ваканции за България и чужбина от новото туристическо изложение Travel Еxpo. Панаирът, който ще е изцяло ориентиран към клиентите се очаква да стартира през октомври. Събитието ще се организира от Travel Academy. Идеята бе обявена от тримата съмишленици Радомир Русев, Антов Пенев и Димо Желев по време на 5-та годишна конференция на Travel Academy, която се проведе на 29-ти и 30-ти март в Правец.

Идеята на новото изложение е то коренно да се различава от традиционните професионални борси. То ще бъде изцяло ориентирано към крайни клиенти. Очаква се компаниите-участници да предлагат по няколко ексклузивни оферти единствeно за панаира. Офертите ще са уникални за пазара и ще са на много изгодни цени, обясни един от инициаторите Антон Пенев.

И в момента компаниите предлагат предлогжения за ранни записвания с големи отстъпки. Нашата идея е да ги съберем на едно място с потенциалните им клиенти. Заради акцента на изложението върху офертите на новото изложение няма да се градят различни щандове, а всяка фирма ще се представя на еднотипни маси с винили.

Обсъжда се идеята панаирът на почивките да се проведе в центъра на столицата в НДК. Мястото е комуникативно и би било лесно достъпно за хората, обясниха организаторите.  Предвиждаме посетители да могат да се регистрират лесно и безплатно за форума. Продължителността на събитието ще е 2-3 дни и ще се провежда всяка година, обясни един от другите организатори Радомир Русев.

Post Tags
Сподели статията
Автор

Обичам пътуването заради срещните с разлчини хора и култури, заради шанса да се докоснеш до други светове. А това може да се случи дори без да излизаш от границите на собствената си държава. На един фестивал можеш да пропътуваш хилядолетия и десетки граници без да напускаш мястото си. За мен пътуването е не само красиви гредки и древни монументи, но и хиляди човешки истории. Нека ги научим заедно.