fbpx
 

Отстъпки за почивки до 50% на новото изложение Travel Expo в София

До 50 на сто отстъпки от цената на ваканции и туристически услуги ще предлагат изложителите по време на новото туристическо изложение Travel Expo. То ще все проведе за първи път в София на 29-ти и 30-ти ноември 2019 г. Форумът ще се състои в Националния дворец на културата и ще бъдат насочени единствено към крайните клиенти.  Организатори на събитието са Радомир Русев, Антон Пенев и Димо Желев от Travel Academy.

За да участват в събитието туроператори, агенции и хотели ще трябва да гарантират, че ще предлагат минимум една ексклузивна оферта за потребителите, която ще се предлага единствено и само по време на изложението.  Това не винаги ще означана отстъпки от цените, защото в специалните пакети могат да се могат да включат и допълнителни услуги или екстри. Това ще бъде основният критерий, по който ще бъдат пресявани участниците, но са предвидени и други, обясни Русев. И подчерта, че не всяка компания, която иска да продава продуктите си по време на туристическия панаир ще може да направи това.

Целта е да сме полезни едновременно на бизнеса и на потребителите, категоричен бе Пенев. Изборът на мястото на провеждане и периодът не са случайни, допълни той. В края на ноември могат да се предложат актуални форети в последния момент за Коледните и Новогодишни празници, както и изгодни предложения за ранни записвания за ски и последващия летен сезон, обясни той.

Екстра за участниците ще е, че няма да им се налага да инвестират в изграждане на щандове, тъй като те ще бъдат предварително монтирани. Освен това всички работни площадки ще са еднакви, като туристическите компании ще се конкурират помежду си за вниманието на клиентите си единствено чрез своите продукти, обясни Пенев. Естествено като част от тяхната идентичност на щандовете ще бъде изобразено и логото на компаниите. Освен туроператори и хотерлиери, във форума място ще имат и всички, които предлагат услуги, свързани с пътуването като продажба на куфари например.

sofia

На 14 септември за първи път ще бъде реализирана и една друга идея на Travel Academy – първата Нощ на хотелите в София. Тогава всички гости или жители на столицата ще могат да ползват една нощувка на преференциални цени с намаления от около 60-70 на сто в избрани хотели, които подкрепят идеята. Хотелите ще бъдат разделени на три ценови категории. Така тризвездните хотели ще се продават на цена до около 40 лева за двама с включена закуска. Нощувката за двама ще струва до 50 лева, а в петзведните – до 70 лева.

Предвидени са и редица безплатни съпътстващи туристически събития и намаления за атракции, тъй като събитието ще се реализира в партньорство със Столична община в навечерието на празника на София 17 септември. Водят се предоговори за безплатен вход до редица атракции, подходящи за семейства като столичния зоопарк.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.