fbpx
 

Отстъпки за почивки на Ваканция и Спа

Между 10 и 30 процента отстъпка за бъдещата си ваканция ще може да получи всеки, който посети туристическото изложение Ваканция и спа в София на 16-ти и 17-ти февруари. Единственото условие е да предплатите на място избраната почивка или поне да дадете капаро за нея. На най-голямата туристическа борса у нас фирмите ще представят офертите си за предстоящите майски празници, Великден и летни ваканции.

Посетителите на изложението ще могат да спечелят и два уикенда – в Банско и в Огняново. За целта ще трябва да попълнят талони за томболата от 16-ти февруари до 14 часа на 17-ти. И да имат късмета името им да бъде изтеглено. Компаниите, които се представят също са предвидили различни награди и викторини. Самата борса в Интер Експо център започва ден по-рано, на 15-ти февруари, но първият ден е отворена само за професионалисти.

Близо 380 са изложителите на най-голямата туристическа борса у нас през тази година. Новите изложители през тази година са Малдивите, Грузия и Албания. Традиционно силно е присъствието на съседните държави – Гърция, Турция, Македония и Сърбия. Сред акцентите на изложението ще са и онлайн решенията за туристическия бизнес.Официалното откриване на форума ще е от 16 часа на 15-ти февруари, като начало на събитието ще даде служебният министър на туризма Стела Балтова.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.