fbpx
 

Отстъпки за празника на любовта в Старосел

Отстъпки ще получат влюбените двойки, които изберат да отпразнуват празника на любовта и виното в „ Старосел“. Домакините пък ще се погрижат романтичното изживяване да е единствено по рода си. Гостите на спа и винения комплекс ще пристъстват на уникален любовен спектакъл „ Легенда за лозето“ в Ротондата, в която се провеждат и винените дегустации. Освен това празникът „ Музика, Любов и Вино“ ще включи и представление на танцова група „Етноритъм“ и специално меню за двама.

Тези, които изберат да се насладят на обстановката в „Старосел“ ще могат да се възползват и от 10% отстъпка от цената на втората нощувка. Както и още 10 на сто намаление в спа центъра, ако изберат масаж или друга терапия за двама. Напълно безплатен за гостите на хотела и е винения тур, на който ще научите повече за направата на божественото питие и как да отличавате наистина доброто вино.

Напълно безплатен е и достъпа до спа центъра на „Старосел“. Топлата минерална вода в двата басейна – вътрешен и външен, лекува редица заболявания и подмладява. Можете да се възползвате и от релакса в джакузи с минерална вода, парна баня или сауна. Цената на пакетите включва още закуска, туристическа застраховка и курортна такса.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.