fbpx
 

В Бургас пуснаха електрически велосипеди под наем

В Бургас вече можете да наемете електрически велосипед под наем чрез приложение, на принципа, на който се отдават и скутери. В града вече са пуснати 100 колела. В Морската градина има 4 точки, от които да бъдат наети, а също така станции има в комплекс „Славейков“ до бул. „Тракия“, в комплекс „Зорница“, пред Младежкия културен център, железопътната гара и скейт парка в комплекс „Изгрев“, похвали се кметът на Бургас Димитър Николов във Фейсбук.

Наемането на електрически велосипед ще става чрез мобилното приложение Burgas Bikes, разработено по поръчка на Община Бургас. В електронната платформа всеки ще може да разгледа специалната карта, на която са отбелязани свободните превозни средства, както и да се направи резервация за наемане на велосипед. Приложението дава още информация за тарифите и таксите за предоставяната услуга, както и възможност за плащане с дебитна или кредитна карта.

Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.