fbpx

Разнообразете почивката си в България с нощта на музеите

Разнообразете почивката си в България с нощта на музеите

На 18 май в българските градове: София, Варна, Смолян, Пазарджик, Стара Загора, Кюстендил, Чипровци, Русе, Плевен, Сливен, Шумен, Благоевград, Монтана, Перник, Троян  се организира ежегодната Европейска нощ на музеите под патронажа на Министерство на културата и Френския културен център. Вратите на всички музеи в тези градове ще бъдат отворени до 24.00 часа. Входът е безплатен.

Ако сте на почивка в България, независимо в кой град, и искате да преживеете една уникална възможност, това събитие не е за пренебрегване. Всеки, който иска да се запознае с експозициите на музеите може да го направи като се включи в различните игри, инициативи, състезания и да се бори за интересни награди като посети максимален брой културни институции.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.