fbpx
 

Отстъпки до 50% за ваканции дават на изложение в София

Ваканции с отстъпки до 50% ще могат да купят посетителите на туристическо изложение, което ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК в София. Всяка от представените фирми ще има поне една оферта във фокус, която да се представя единствено на панаира. Ексклузивната промоция ще бъде отбелязана на гърба на всеки щанд, така че посетителите да се ориентират лесно. Всички оферти са проверени лично от екипа на новото изложение, обясниха организаторите Антон Пенев и Димо Желев.

vitosha ski

Целта е да се гарантира на крайните клиенти, че обявените промоции са реални, стана ясно от думите им. За да се защитят интересите на потребителите дори е проведена предварителна среща с представители на Комисията за защита на потребителите и НАП и са пратени указания на всички представени компании.

Над 300 ще са ексклузивните оферти с отстъпки, намаления или включени допълнителни екстри като включване в пътуването на дете до 12 години без заплащане или СПА процедура бонус. За първи път на подобно изложение ваканциите ще могат да се купят направо на място, обясни Пенев. Най-евтината оферта, която ще се предлага по време на форума, е за двудневна екскурзия до Турция, с включени нощувки в 3-звезден хотел и автобусно пътуване срещу 89 лв. на човек.

Най-скъпото предложение, от което можете да се възползвате, отново с отстъпка, е пътешествие до Япония и Китай на цена от 7000 лв. По време на изложението ще се предлагат и отстъпки за празнуване на Нова година, ски ваканции у нас и в чужбина, лятна почивка, круизни пътувания, уикенд пакети и дори турове с тротинетки. 40% от офертите са за почивки у нас, а останалите са за пътувания зад граница. По време на двата дни на изложението в София очакваме близо 10 000 посетители, като първите клиенти ще имат най-богат избор от промоционални оферти, каза Желев.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.