fbpx

Festa Хотели и Арт Виза България стартираха мега арт проект

Festa Хотели и Арт Виза България стартираха мега арт проект

Над 100 гости – артисти, художници, журналисти, представители на институционалния сектор и политическия елит присъстваха на откриването на изложба „Есенна приказка и корали” на художника Павел Митков в хотел Festa Sofia на 6 ноември. Събитието даде началото на амбициозен мега проект за атрактивно презентиране и позициониране на съвременно българско изкуство на Феста Хотели АД и Арт Виза България.


30 изложби на 10 художници са включени в мрежа от изложби за 1 година. Всеки месец хотел Festa Sofia ще събира почитателите на арта, за да покаже най-атрактивните образци на родното изкуство. Постоянно допълнение към арт фиестите във Festa Sofia ще бъдат изложбите от авторски бижута на дизайнера Меги Колева.


На 22 декември с изложба на маестро Румен Статков ще се открие зимният сезон в хотел Festa Winter Palace на Боровец. До края на месец май предстои да видим още Димитър Войнов-Джуниър, Иван Маджаров, Тодор Маринов и Александрина Караджова.

Festa Winter Palace, Borovets

Festa Winter Palace, Borovets

Домакин на събитията ще бъдат шестте хотелa Festa – Festa Sofia, Festa Winter Palace, Festa Chamkoria, Festa Panorama, Festa Pomorie Resort и Festa Classic.

Резервация и настаняване в хотели в България

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.