fbpx
 

Започва фестивала „Хляб и вино“ в Стара Загора

За трета поредна година в Стара Загора ще се проведе фестивалът „Хляб и вино“.  Любителите на вкусната храна и изтънчените вина ще могат да опитат различни деликатеси, български вина и дори домашно направена бира на 27-ми ноември в ресторант „Орфеида“ на парк хотел  „Стара Загора“.

Входът за фестивала е 5 лева, а дарените средства ще бъдат дарени на деца в нужда. Миналата година по време на събитието бяха събрани 1300 лв., които бяха дарени за закупуване на електрическа инвалидна количка на 9-годишния Алекс Недков.  Освен винопроизводители, във фестивала по традиция се включват и производители на месни деликатеси, на млечни продукти, сладкиши и здравословен хляб.

Готвачите ресторант „Орфеида“ и МЕТРО Академия ще ви разкрият тайните на гозбите с вино, които ще приготвят „на живо“ пред вас, за да ги опитате още топли-топли. Организаторите са подготвили  и още куп приятни изненади, които обаче пазят в тайна и да ги разкрият ще могат единствено посетителите на фестивала.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.