fbpx

Фестивал на виното и храните 2014

Фестивал на виното и храните 2014


За втори пореден път в Двореца на културата и спорта от 25 април до 27 април ще се проведе „Фестивал вино и храна“. Изложението се организира от Черномоската лозаро-винарска камара, сдружение „Произведено в България“, Българската асоциация на сомелиерите и виноценители, Българската асоциация на професионалните готвачи. Идеята на изложението е да продължава позабравените от миналия век традици на дегустации на вина и храни.

В зала „Младост“ на изложението различни производители на храни и отделни изби ще представят своето производство на различни вина, сирена, меса и други хранителни продукти. В рамките на изложението търговци, хотелиери, ресторантьори, винари, туроператори и ценители на добрата кухня и вина ще могат да обменят опит и разширят своите професионални контакти.

В зона „Ресторантът“ шеф-готвачът Петър Йоргов и неговият екип, членове на Българската асоциация на професионалните готвачи ще предлагат специално гурме меню на посетителите.

„Фестивалът на вино и храна“  отваря врати в началото на туристическия сезон в Двореца на културата и спорта, в периода от:
25-27 април 2014 г.

25 април – 10:30 – 19.30 часа, 11 часа – официално откриване

26 април – 10.30 – 19.30 часа

27 април – 10.30 – 19.00 часа

Хотели, България, ено туризм

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.