fbpx
 

Топ готвачи, вино и музика на рибния фест в Бургас

Демонстрации на топ готвачи, много вино, музика и добро настроение предвижда програмата на втория Фестивал на рибата, който ще се проведе в Бургас на 30-ти септември и 1-ви октомври. Желаещите да се включат в купона трябва да се отбият през уикенда на площад „Св. Св. Кирил и Методий“ в Бургас.

През целия ден ще можете да опитате вкусна риба и да вдигнете наздравица с класни български вина. Дегустациите на участващите изби започват в 10.30, в 13 и в 17 часа. Ако искате да научите тънкостите в приготвянето на морска храна, изгледайте кулинарната демонстрация на готвача Иван Звездев. Той ще приготви за гостите на фестивала вкусна рибена чорба по традиционна българска рецепта. В 12 часа пък започва концертът на дует „Бургас“.

В първия ден рибари от „Ченгене скеле“ ще покажат и как се плетат мрежи. През втория фестивален  ден можете да се насладите на концерт на професионалния фолклорен ансанбъл „Странджа“. Уменията си в кухнята от 11.30 ще представи и победителят в третия сезон на тв кулинарното шоу „Мастър Шеф“ – Божана Кацарова. В 12 часа е предвиден концерт на нашумелия дует на Димитър Атанасов и Христо Младенов. Те също станаха популярни от телевизионен формат, но музикален такъв.

Сподели статията
Автор

Най-голямото ми удоволствие в живота е да пътувам. Безспорно по света има много невероятни места, които си заслужава да посетиш поне веднъж в живота. България обаче е мястото, на което си заслужава да се върнеш, защото във всеки сезон и всеки регион на тази малка държава можеш да откриеш неповторими чудеса. Споделете моите пътешествия.